VÅRE NYE SIDER ER UNDER KONSTRUKSJON!

Vår hjemmeside er under konstruksjon. Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt i kontaktskjema nederst eller i fanen kontakt oss. Du kan også besøke våre facebooksider. IKKE ALLE FUNKSJONER FUNGERER!

 

UTRO PARTNER?

Vi finner ut av det!

Mange mistenker kjæresten/ektefellen for utroskap, men lar det forbli med mistanker. Dette kan slite på forholdet. Vi finner ut av og sikrer bevis, slik at du kan ta en informert og gjennomtenkt beslutning.

HVEM ER VI?

Hos Prointel er ingen saker for kompliserte for oss å håndtere. Hvert oppdrag begynner med et gratis og konfidensielt innledende konsultasjons-møte. Når du bestemmer deg for å samarbeide med oss, bygger vi et team for saken din i henhold til dens art og spesifikke krav. Du kan stole på at fagfolkene våre etisk og profesjonelt samler all informasjon som kreves for å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger. Vi gir også veiledning hvert steg på veien. For mer informasjon, se Tjenester

HVORFOR VELGE PROINTEL?

PERSONVERN

Et profesjonelt team av folk sammen med taushetserklæring vi signerer gjør at våre kunder kan føle seg trygge på å la Prointel jobbe med alle sakene sine.

Vi GARANTERER også at alle opplysninger om deg og din sak blir oppbevart forsvarlig og etter gjeldene lover og regler. INGEN tredje-part får noen informasjon fra oss uten din godkjenning.


Vår etterforskningsavdeling og rådgivnings-avdeling gir deg alt du trenger for å være rolig og trygg. Bare planlegg den første konsultasjonen i dag, så fikser vi resten.

FØRSTE KONSULTASJON GRATIS!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Hos oss i PROINTEL vil du alltid få konkurransedyktige priser! Finner du et firma som leverer samme produkt til en lavere pris, matcher vi prisen. Send oss en melding med prisoverslag fra konkurrenten, så skal vi matche om ikke bedre prisen!

KONTAKT OSS

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud!

  • facebook

Takk for innsendingen din!