OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVA ER EN UTROSKAPSTEST?

En utroskapstest er en test hvor vi sjekker om din partner er villig til å være utro. En av våre medarbeidere vil da forføre/flørte/sjekke opp din utkårede. Hvor langt vi tøyer strikken er helt opp til deg som klient.

HVOR LANG TID TAR DET Å FINNE UT OM KJÆRESTEN/EKTEFELLEN ER UTRO?

Det varierer veldig fra sak til sak. Noen personer er flinkere enn andre til å skjule utroskapen, så det er derfor vanskeligere å avdekke. For at du skal få et klart svar på om din kjæreste/ektefelle er utro, anbefaler vi minimum 10 timer spaning. Selv etter 10 timer med spaning kan det være vanskelig å fastslå om du blir bedratt eller ikke.

Dersom det er behov for mer spaning, eller andre resurser, vil du få løpende oppdatering av våre rådgivere mens oppdraget pågår.

HVILKE BETALINGS-ALTERNATIVER KAN DERE TILBY?

I første omgang tilbyr vi Vipps og bankoverføring. Vi foretrekker Vipps, ettersom dette kommer inn til oss med en gang. Dette gjør at vi kan starte på ditt oppdrag fortest mulig.

NB! Vi tilbyr IKKE etterskuddbetaling, da mange av våre oppdrag forutsetter at vi må kunne bruke midler underveis i oppdraget. 

KAN JEG HÅNDPLUKKE SPANER/TEAM SOM SKAL JOBBE PÅ MIN SAK?

Nei. Du kan komme med ønsker, dersom du kjenner noen som jobber hos oss. Dine preferanser vil bli vurdert, men i hovedsak blir første ledige og mest kompetente spaner valgt først.

HVA KOSTER PROINTELS TJENESTER?